Werkwijze voor de opdrachtgever

Tijdelijke of vaste P&O functie

PZinZ is gespecialiseerd in de bemiddeling van ondersteunde P&O'ers en (startende) HR professionals. Dus voor geselecteerd HR talent met 0-6 jaar relevante ervaring bent u bij ons aan het goede adres.

PZinZ is u van dienst bij de invulling van zowel uw tijdelijke (bijv. vervanging bij ziekte, vakantie, het wegwerken van achterstanden of zwangerschapsverlof) of uw vaste vacatures.

Kennismaking

Uw tijd is schaars, dat realiseren wij ons terdege. Toch vragen wij u, bij het geven van de opdracht, het hemd van het lijf. Om voor u de juiste kandidaten te selecteren is het van groot belang dat wij een goed beeld krijgen van uw organisatie, de afdeling, het team en de cultuur. Hoe beter wij kandidaten informeren, hoe gemotiveerder de keuze wordt gemaakt. Vanzelfsprekend willen wij graag persoonlijk met u en uw organistatie kennismaken. Indien dit tot de mogelijkheden behoort, heeft een bezoek onze voorkeur.


No-cure No-pay

PZinZ werkt op basis van no-cure no-pay. Overeenkomsten op detacheringsbasis en op werving- & selectiebasis behoren tot de mogelijkheden. Indien u tijdelijk een goede kandidaat in huis heeft gehaald via PZinZ en u wilt deze persoon graag voor uw organisatie behouden is dit, uiteraard in overleg met betrokkene, een optie.

 

 

Algemene voorwaarden PZinZ