Werkwijze voor de kandidaat

Samen met jou de perfecte match

Door onze HR specialisatie zijn wij in staat om samen met jou de perfecte match te vinden. Voor verschillende opdrachtgevers binnen HR. Parttime, fulltime, tijdelijk of vast, voor korte of langere tijd. Wij gaan uit van jouw persoonlijke wensen, ambities en ervaring.

Inschrijven

Pas jij in het profiel van PZinZ of ken je iemand anders die daaraan voldoet? Wij zijn altijd geïnteresseerd in een eerste, vrijblijvend, contact. Schrijf je in via de website of reageer op één van de vacatures.

Zowel bij een open inschrijving als bij een reactie op een specifieke vacature, willen wij naast een recent CV graag antwoord op onderstaande vragen:

  • Vanaf wanneer ben je beschikbaar?
  • Voor hoeveel uur per week?
  • Wat is jouw salarisindicatie (bruto maandsalaris op basis van 40 uur)
  • Wat is jouw maximaal gewenste reistijd (enkele reis in minuten)?
  • Naar wat voor functie ben je op zoek of wat is je motivatie om op een      specifieke functie te reageren?

Op basis van deze gegevens kunnen wij beter bepalen of jouw eisen ook goed aansluiten bij het aanbod van onze opdrachtgevers.

Reactie op je inschrijving

Naar aanleiding van je reactie op een vacature mag je uiterlijk 1 week na je inschrijving van ons een reactie verwachten. Wij bekijken allereerst je reactie en analyseren of je binnen het profiel past. Indien dit het geval is krijg je van ons een uitnodiging voor een oriënterend gesprek. Daarnaast nemen wij een Big 5 persoonlijkheidsvragenlijst af. Op basis van het gesprek en de uitkomst van de Big 5 zullen wij gezamelijk bepalen of je voor de functie in aanmerking komt. Als je na dit gesprek nog net zo enthousiast bent, gaan we je voorstellen bij onze opdrachtgever.

Indien je niet in aanmerking komt voor deze functie, kunnen wij je benaderen indien er een vacature komt waar jouw profiel wel op aansluit.

 

Fotografie: Goof Rutten / Cosmiczebra