Werkwijze voor kandidaat

Zoek jij een baan in HR support , ben je een Young professional? Of zoek je een baan in Payroll support of ben je een professional? Schrijf je dan nu in via de website of reageer op één van de vacatures.

Samen met jou de perfecte match
Om de juiste functie te vinden gaan wij uit van jouw persoonlijke wensen, ambities en ervaring. Onze HR en Payroll consultants zijn uitstekend in staat om de perfecte match te maken. Wij werken voor vele opdrachtgevers binnen het HR en Payroll vakgebied, zowel profit als non profit organisaties, in vele branches, door heel Nederland.

Reageren op een vacature
Wanneer jouw CV matcht met het profiel krijg je van ons een uitnodiging voor een gesprek. Uitgangspunt van dit gesprek is een Big 5 persoonlijkheidstest die je van te voren maakt. Op basis van het gesprek en de uitkomst van deze vragenlijst zullen wij bepalen of je voor de functie in aanmerking komt.

Open inschrijving
Staat de juiste vacature er (nog) niet bij? Stuur dan een open inschrijving. Wellicht hebben wij in de nabije toekomst een vacature die aansluit op jouw ervaring en kwaliteiten. Na inschrijving wordt je meegenomen in al onze searches. Indien wij op korte termijn mogelijkheden voor je zien, word je uitgenodigd voor een algemeen oriënterend gesprek.

Heb je nog vragen over onze werkwijze?
Neem gerust contact met ons op: 0294- 492 383

Voor meer informatie bel: 0294 492383