Vacature Salarisadministrateur

Ben je op zoek naar een baan als salarisadministrateur? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel Salarisadministrateur

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de vaste mutaties binnen HR, salarismutaties, mutaties betreffende secundaire arbeidsvoorwaarden of mutaties gerelateerd aan wet- en regelgeving.

Als salarisadministrateur pas je looncomponenten aan, controleer je aangeleverde mutaties, verzorg je aanmeldingen voor verzekeringen en doe je de aangifte van lloonheffing.

Ook het bepalen van reserveringen voor ziekengeld en verlog behoren tot het functieprofiel van een salarisadministrateur.

Profiel vereisten Salarisadministrateur

  • Afgeronde MBO opleiding in de richting van administratie of economie
  • PDL
  • Enkele jaren werkervaring in een administratieve functie
  • Zeer nauwkeurig en rekenvaardig
  • Betrokken en prestatiegericht
  • Systeemkennis
  • Affiniteit met HR en de financiële administratie

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele salarisadministrateur vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: