Vacature P&O Adviseur

Ben je op zoek naar een baan als P&O Adviseur? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel P&O Adviseur

Als P&O Adviseur ben je het aanspreekpunt voor alle P&O onderwerpen. Je houdt je bezig met alle lopende personeelszaken zoals arbeidsvoorwaarden, verzuim kwesties, in- door- en uitstroom, werving en selectie en opleiding en training. Je adviseert over alle P&O gerelateerde onderwerpen en fungeert als sparringpartner voor leidinggevenden en het MT. Verder denk je als P&O Adviseur mee over het ontwikkelen en optimaliseren van het personeelsbeleid.

In de functie P&O Adviseur ben je de spil tussen de werknemers en het management. Je onderhoudt contacten intern, maar ook met externe partijen zoals de Arbo Dienst en andere organisaties, bijvoorbeeld uitzendbureaus.

Profiel vereisten P&O Adviseur

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring
  • Uitstekende contactuele en sociale vaardigheden
  • Integriteit en betrouwbaarheid
  • Proactief, collegiaal en zelfstandig

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele P&O Adviseur vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: