Vacature Personeelsfunctionaris

Ben je op zoek naar een baan als Personeelsfunctionaris? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel Personeelsfunctionaris

Als personeelsfunctionaris heb je zowel een inhoudelijke als een uitvoerende rol. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan P&O projecten, ondersteunt hierin en werkt zelfstandig. Bij verschillende personeelszaken als werving en selectie, in- door- en uitstroombeleid en het bewaken van arbeidsvoorwaardelijke regelingen signaleer je tekortkomingen en bijzonderheden. Wanneer nodig, voer je voorkomende beheersmatige werkzaamheden uit ten aanzien van contract-, salaris- en verzuimadministratie.

Als personeelsfunctionaris heb je een coördinerende functie. Je bent de spin in het web op de P&O afdeling en bent goed op de hoogte van wat er in de organisatie speelt. Je fungeert als klankbord voor medewerkers en je bemiddelt bij problemen.

Profiel vereisten Personeelsfunctionaris

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring
  • Uitstekende contactuele en sociale vaardigheden
  • Integriteit, betrouwbaarheid en sensitiviteit
  • Proactief

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele Personeelsfunctionaris vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: