Vacature Payroll Medewerker

Ben je op zoek naar een baan als Payroll Medewerker? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel Payroll Medewerker

Als Payroll Medewerker ben je mede verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonverwerking. Je belast onder andere loonkosten door naar project- en algemene kosten. Payroll medewerkers maken de loon- en salarisberekeningen in het juiste belastingstelsel en zorgen ervoor dat de loonbetalingen met de juiste afdracht van sociale lasten, premies en loonbelasting worden uitgevoerd.

Als Payroll Medewerker adviseer je collega's op het gebied van sociale zekerheid en belastingwetgeving. Tot slot ben je voor collega's een kritisch klankbord.

Profiel vereisten Payroll Medewerker (Medior)

  • HBO (Bedrijfseconomie) aangevuld met PDL en/of VPS
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Specialist op het gebied van wet- en regelgeving
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
  • Analytisch, oplossingsgericht engestructureerd
  • Communicatief vaardig

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele Payroll Medewerker vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: