Vacature Medewerker Personeelszaken

Ben je op zoek naar een baan als Medewerker P&O? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel Medewerker P&O

Als Medewerker P&O ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van mutaties en correspondentie betreffende in-, door- en uitstroom. Het beheren van de personeelsdossiers en het personeelsinformatiesysteem is een belangrijke rol voor Medewerkers P&O. Aan de hand van verzamelde gegevens stel je rapportages op. Medewerkers P&O zijn tevens verantwoordelijk voor het verzorgen van de maandelijkse mutaties ten behoeve van de salarisadministratie.

Medewerkers P&O regelen en beantwoorden vragen van medewerkers over secundaire arbeidsvoorwaarden zoals lease-auto's, telefoons, kinderopvang of spaarloon. Als Medewerker P&O ben je tevens voor diverse externe organisaties het aanspreekpunt zoals Arbo-diensten en uitzendbureaus. Tot slot biedt je ondersteuning in werving en selectieprocedures.

Profiel vereisten Medewerker P&O

  • Tenminste MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde administratieve en/of Personeel & Arbeid gerelateerde opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Betrouwbare, integere en discrete persoonlijkheid
  • Nauwkeurig en accuraat
  • Collegiaal, servicegericht, zelfstandig en stressbestendig

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele Medewerker P&O vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: