Vacature Junior Recruiter

Ben je op zoek naar een baan als Junior Recruiter? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel Junior Recruiter

Als Junior Recruiter ben jij het aanspreekpunt voor opdrachtgever en kandidaat en zorg je dat de juiste persoon op de juiste functie terecht komt. Je bent op zoek naar de best mogelijke match. Persoonlijke aandacht en interesse spelen daarbij een belangrijke rol. Je houdt je bezig met gehele werving- en selectie proces.

Werkzaamheden die bij de functie Junior Recruiter komen kijken zijn het interviewen van kandidaten, het opbouwen en onderhouden van een klantenportefeuille en het bezoeken en/of organiseren van netwerkbijeenkomsten.

Profiel vereisten Junior Recruiter

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring
  • Uitstekende contactuele vaardigheden
  • Commercieel ingesteld

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele Junior Recruiter vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: