Vacature HR Secretaresse

Ben je op zoek naar een baan als HR Secretaresse? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel HR Secretaresse

Als HR Secretaresse heb je een breed takenpakket. Je draagt zorg voor het agendabeheer van P&O manager, het afhandelen van correspondentie als ook het afhandelen telefoon- en mailverkeer. HR Secretaresses houden ook de projectvoortgang in de gaten.

HR secretaresses voeren werkzaamheden uit met betrekking tot de planning van beoordelingsgesprekken, de salarisadministratie, het bijhouden van vacatures en reacties en alle overige administratieve werkzaamheden.

Als HR secretaresse fungeer je als vraag- en informatiepunt voor werknemers binnen de organisatie en voor externe contacten.

Profiel vereisten HR Secretaresse

  • Tenminste MBO werk- en denkniveau
  • Een afgeronde opleiding tot secretaresse
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Betrouwbare, integere en discrete persoonlijkheid
  • Nauwkeurig en accuraat

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele HR Secretaresse vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: