Vacature HR Officer

Ben je op zoek naar een baan als HR Officer? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel HR Officer

Als HR Officer ondersteun je de HR Manager bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals de administratieve afhandeling van werving & selectie trajecten. Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van introductie programma's voor nieuwe medewerkers, het opstellen van standaard brieven en het aanleveren van input voor diverse HR rapportages.

HR Officers zijn verantwoordelijk voor het verwerken van beoordelingsgesprekken en deze vertalen naar acties. Tevens geef je opvolging aan opleidingswensen, controleer en plaats je vacatureteksten en ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van verzuimgegevens.

Tot slot denk je als HR Officer mee over het beleid.

Profiel vereisten HR Officer

  • Een afgeronde HBO P&A opleiding
  • Goede kennis van Microsoft Office
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent zelfredzaam, initatiefrijk en denkt 5 stappen vooruit
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele HR Officer vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: