Vacature HR Assistent

Ben je op zoek naar een baan als HR assistent? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel HR Assistent

Als HR assistent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de personeelsadministratie. Je stelt arbeidsovereenkomsten op en verzorgt de overige correspondentie. HR Assistenten zijn tevens verantwoordelijk voor het voorbereiden en aanleveren van de maandelijkse salarismutaties. Als HR assistent ondersteun je de P&O adviseurs en ben je de vraagbaak voor zowel leidinggevenden als medewerkers op het gebied van P&O procedures en formulieren.

HR assistenten zijn voor diverse externe organisaties het aanspreekpunt. Tevens verricht je ondersteunende werkzaamheden op gebied van werving en selectieprocedures. Het op orde houden van het digitale archief is een belangrijke rol voor HR assistenten. Tot slot biedt je als HR assistent ondersteuning bij de uitvoering van taken op het gebied van interne communicatie vanuit P&O.

Profiel vereisten HR Assistent

  • Opleiding op MBO+ niveau in administratieve richting, bij voorkeur personeel en arbeid
  • Minimaal 2 jaar ervaring als medewerker P&O
  • Mondeling en schriftelijk goede communicatieve vaardigheden
  • Accuraat, klantgericht en gevoel voor verhoudingen
  • Goede kennis van Word en Excel en handig in het gebruik van de mogelijkheden van deze programma's

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele HR assistent vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: