Vacature HR Adviseur

Ben je op zoek naar een baan als HR adviseur? PZinZ is hét P&O werving en selectiebureau voor HR Support, Young HR Professionals en Payroll Professionals. Wij bemiddelen ondersteunende P&O'ers, Payrollers, startende HR en Payroll Professionals. Vind jouw nieuwe baan in ons actuele P&O vacature overzicht en solliciteer direct!

Functieprofiel HR Adviseur

Als HR adviseur rapporteer je aan de Manager HR. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en borgen van het personeelsbeleid en de hieraan gekoppelde instrumenten. Als HR adviseur ondersteun en adviseer je tevens lijnmanagement en directie over de toepassing van het HR beleid, de instrumenten, arbeidsvoorwaarden, wetgeving en organisatievraagstukken.

Medewerkers van de organisatie kunnen bij jouw als HR adviseur terecht voor vragen inzake arbeidsvoorwaarden en wetgeving. Verder vertaal je het HR beleid in jaarlijkse activiteiten op het gebied van in-, door- en uitstroom, beoordeling, opleiding en training, cultuur en verzuim.

HR adviseurs zijn tot slot verantwoordelijk voor de analyse en evaluatie van het HR beleid en het doen van aanbevelingen of verbetervoorstellen.

Profiel vereisten HR Adviseur

  • HBO Personeel en Arbeid (of vergelijkbaar)
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Analytische instelling, bekend met Afas en ervaring met opstellen van rapportages is een pré
  • Beheersing van het Engels
  • Flexibele, resultaatgerichte en communicatieve persoonlijkheid
  • Betrokken bij de business

Op zoek naar een baan?

Bekijk ons actuele P&O vacature overzicht voor actuele HR adviseur vacatures. Indien er op dit moment geen specifieke vacature binnen deze functie beschikbaar is, kun je je hier inschrijven bij Werving en Selectiebureau PZinZ.

Gerelateerde P&O functies

PZinZ is specialist in de P&O en Payroll branche en vervult functies van 0-5 jaar werkervaring. We vervullen de onderstaande functies op tijdelijke, interim basis (bijv. vervanging ziekte, vakantie, wegwerken achterstanden of zwangerschapsverlof) en op vaste basis: