Onze Adviseurs

De Adviseurs die bij PZinZ werken, hebben ruime ervaring op het gebied van P&O en Werving & Selectie. Wij stellen ons graag aan je voor.

Norien Stegenga is in 2000 na haar opleiding Personeel & Arbeid in Groningen aan de slag gegaan als interim Adviseur P&O bij diverse opdrachtgevers van RaymakersvdBruggen. Zij kent de markt en de functies van PZinZ dan ook uit eigen ervaring. Norien is manager van PZinZ sinds de oprichting in mei 2006.

Marcelle Stiens is in januari 2006 in dienst getreden bij RaymakersvdBruggen. Daarvoor is zij diverse jaren werkzaam geweest binnen de Werving & Selectiebranche. Hier heeft zij de nodige kennis en ervaring opgedaan als consulent.

Annette Rodenhuis is werkzaam geweest in diverse functies in o.a. de Telecommunicatie- en de Werving & Selectie / Training & Coachingsbranche. In 2006 is Annette in dienst getreden bij RaymakersvdBruggen en sinds oktober 2007 heeft zij de interne overstap gemaakt naar de functie van adviseur bij PZinZ.

Meike Karsten is in 2006 na haar studie Cultuur, Organisatie en Management aan de VU Amsterdam werkzaam geweest binnen de Werving & Selectiebranche. Zij is begonnen bij Randstad en daarna overgestapt naar Brunel als accountmanager. Vervolgens is zij tijdelijk werkzaam geweest op de afdeling HR aan de VU. Meike is eind mei 2008 gestart als Adviseur bij PZinZ.

Ginger Dinsbach is als Medewerker PZinZ sinds oktober 2008 het team gaan versterken.

Wij zorgen samen met veel enthousiasme voor de juiste P&O’er op de juiste plek!

 

 

Norien Stegenga

Marcelle Stiens

Annette Rodenhuis

Meike Karsten