Menu
Deel dit
sluit
Deel dit
0294 492 383

Wij zijn PZinZ

PZinZ helpt al meer dan tien jaar organisaties en kandidaten in een breed scala van branches. Retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met één verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen. We leggen je hieronder graag uit waarom.

Je leert ons natuurlijk het beste kennen als je een keertje langskomt in Weesp. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Het verhaal van PZinZ

Natuurlijk kennen wij ons HR administratie en Payroll netwerk goed. We weten waar hun loopbaanwensen liggen en kennen de kwaliteiten van de professionals. We weten wat de urgente thema’s zijn bij onze klanten, wat er speelt en wat er gaat spelen, welke opleidingen nodig zijn en hoe wij moeten omgaan met de zeer diverse vraagstukken waarmee klanten bij ons komen. Dat is vanzelfsprekend. PZinZ gaat verder.

Draaipunt in loopbaan

Wij spreken met ons team jaarlijks honderden HR administratie en Payroll professionals en willen graag een draaipunt zijn in hun loopbaan. Dat is de basis van elk gesprek dat wij voeren. Het mag duidelijk zijn dat we die honderden mensen niet allemaal plaatsen op een baan, klus, opdracht, project of training. Maar ook als mensen niet worden aangenomen voor een bepaalde baan of klus, willen wij graag weten wat ze willen en wat hen motiveert, waar hun talenten liggen. Want er komt ongetwijfeld een moment dat wij deze mensen wel kunnen helpen. Wij willen dat mensen voelen dat een gesprek met ons zoden aan de dijk zet. Dat ze inhoudelijk zijn uitgedaagd en dat hun talent is herkend en erkend of zelfs door ons is ontdekt. Zo ontstaat loyaliteit en kwaliteit waarmee alle partijen verder kunnen. We trekken samen op, in de wetenschap dat voor iedere plek de juiste persoon te vinden is en omgekeerd. Dit vraagt overigens een investering die niet altijd even gemakkelijk is uit te leggen. De vraag is dan waarom er een bepaald bedrag betaald moet worden als er binnen een paar dagen de juiste persoon is geselecteerd. Daar zit geen twee dagen werk in, maar jaren van zorgvuldig omgaan met al die leuke, interessante mensen in ons vak binnen ons netwerk. Dat is zeer arbeidsintensief.

Keukentafel

Wij werken intern intensief samen. Wij lunchen altijd gezamenlijk aan de keukentafel. Dat vinden wij niet alleen gezellig, het blijkt ook al jaren uitstekend te werken. Bij het aanreiken van de boter kan het zomaar zijn dat een collega meteen ook de naam aanreikt van iemand die geknipt blijkt voor die specifieke baan of klus waarvoor een andere collega juist iemand zoekt. Samen kennen wij namelijk iedereen. Dat komt omdat wij niet alleen in staat zijn om effectief vakinhoudelijk te adviseren, maar ook om relaties blijvend te onderhouden. We kunnen snel switchen en zijn multi-inzetbaar. We helpen graag en laten ons ook graag door anderen helpen, binnen en buiten PZinZ. Wij dragen uit dat wij de spil in het vak zijn en zoeken allemaal zelf actief naar nieuwe contacten, nieuwe talenten en nieuwe kansen.

We vinden het onze taak om mensen een kans te geven en ervoor te zorgen dat ze die kans ook aangrijpen. We brengen over dat mensen vaak meer kunnen dan zij zelf denken, vooral als ze hebben nagedacht over wat zij willen en wie ze zijn. En daar kunnen wij ze bij helpen.