Ontmoet elkaar en PZinZ!

Kom naar het open huis van RvdB, PZinZ en Vroom

Samen met RvdB en Vroom is PZinZ in staat om de HRM- ambities van opdrachtgevers in de volle breedte te realiseren. Wij organiseren op 16 september a.s.een open huis. Wil je meer informatie over PZinZ of heb je al langere tijd geen contact meer gehad met een van de consultants, dan nodigen we je graag uit voor deze dag.

Datum        : donderdag 16 september 2010

Tijd              : tussen 14.00 en 20.00 uur

Locatie       : Amstellandlaan 84 in Weesp

Schrijf je in voor individuele gesprekken:

Nieuwe baan?

Je kunt je aanmelden voor een kennismakingsgesprek van ongeveer een kwartier met een van onze recruitment consultants. Je krijgt een terugkoppeling op een door jou vooraf ingevuldde Big Five vragenlijst door één van onze consultants.

Juridisch 'Flits Advies'

Heb je een juridisch vraagstuk of wil je weten of mediation geschikt is voor een bepaald conflict, meld je dan aan voor een Flits Advies door één van onze juristen.

Speedcoaching

Met één van onze coaches heb je een speedcoachsessie van ongeveer 20 minuten waarin je ervaart hoe je coaching kunt inzetten.

CV Oke?

Als je van te voren je CV toestuurt krijg je in een gesprek van 5 minuten feedback en tips van een recruitment professional.

Spiegelen met Vroom

In een individueel adviesgesprek krijg je in 15 minuten inzicht in oplossingen van Vroom, o.a. eHRM en digitalisering HR-processen, systeemselectie en iimplementatie, verandermanagement en Payroll dienstverlening.

En meld je aan voor de volgende presentaties:

Mini- Assessment

Maak kennis met een nieuwe vorm van ontwikkelassessments. KraanendeGroot, het assessmentbureau waar RvdB nauw mee samenwerkt, geeft een workshop over mini- assessments dat bestaat uit een 360° competentieprofiel en een OPQ profiel, het resultaat is een POP.

Het Nieuwe Werken als HR- Strategie

Maarten de Haas gaat in op de betekenis van het 'nieuwe werken' voor HR.

Organisatieopstelling voor HR Professionals

Deze interactieve presentatie geeft je een eerste kennismaking met de basisprincipes van Systemisch Werken en Opstellingen. Je kunt je inschrijven als deelnemer of als toeschouwer om 17.00 uur en 18.00 uur.

Vanzelfsprekend wordt er gedurende de dag ook voor eten en drinken gezorgd. Na aanmelding ontvang je in de eerste week van september een bevestiging van je inschrijving en de tijdstippen van presentaties en gesprekken waaraan je gaat deelnemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone van Veen 0294- 492 335. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het Open Huis.

AANMELDEN