PZinZ Ooievaar Kit

PZinZ heeft een leuke, gratis giftbox voor HR professionals die zwanger zijn. Ben jij in blijde verwachting? Gefeliciteerd! Dát is een ooievaarskit waard, vinden wij.

We hebben bedacht het nuttige met het aangename te verenigen. Lekker lezen hoort daar bij: over wat-je-maar-wilt (heerlijk op de bank relaxen met een tijdschrift naar keuze), of iets vakinhoudelijks (om langzaam los te weken van je werk). Natuurlijk zitten er ook leuke kadootjes in die voor de nodige ontspanning zorgen, en een knuffel… tja… die hoort gewoon bij “baby”!

En genieten gaat nóg beter als je weet dat alles op je werk in goede handen is. Daarom zitten er in de box ook hele waardevolle vouchers waarmee je tijdens of na je zwangerschapsverlof veel voordeel krijgt op de diensten van PZinZ, RvdB en Vroom. Hierbij kun je denken interim-vervanging, persoonlijke coaching of een CV-check.

Wil jij de PZinZ Ooievaar Kit ook hebben?
Stuur dan een e-mail met je naam en tel. nr naar info@pzinz.nl

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen op voor het maken van een afspraak. Een consultant van PZinZ komt de gratis giftbox dan graag overhandigen.