Menu
Deel dit
sluit
Deel dit
0294 492 383

Blogs

In onze blogs geven wij tips en trucs, laten wij experts aan het woord en delen we succesverhalen, weetjes en interessante feiten. Alles in het teken van HR administratie en Payroll.

 • Werkgelegenheid voor studenten en uitzendkrachten stijgt

  PZinZ - 2/10/2015

  Afgelopen jaar is er van verschillende bronnen veel nieuws gekomen omtrent tijdelijk werk en uitzendkrachten. De werkgelegenheid voor uitzendkrachten stijgt en dat is goed nieuws. Niet alleen voor uitzendkrachten, maar ook onder jongeren is de werkloosheid gedaald ten opzichte van vorig jaar. Met de nieuwe Wet Werk en Zekerheid is het voor sommige bedrijven gunstig om personeel via een uitzendbureau aan te nemen. Maar zijn uitzendkrachten ook goed voor de organisatie? Wij denken van wel!

 • Kennisoverdracht op de salarisadministratie bij KMN Kind & Co

  PZinZ - 22/06/2015

  KMN Kind & Co wilde de salarisadministratie intern brengen, maar had daarvoor nog te weinig expertise in huis. Vroom zorgde voor een interim Payroll consultant met de juiste kennis om het gat te dichten, en bood begeleiding op maat zodat de nieuwe interne salarisadministrateur een vliegende start kon maken. Tessa Kampers vertelt hoe Desiree Koolen van Vroom haar ondersteunde bij het eigen maken van haar nieuwe werkzaamheden.

 • Customer case: HR en Payroll transitie bij Kyocera

  PZinZ - 18/03/2015

  Vroom ondersteunde Kyocera Document Solutions Europe B.V. onder andere bij het aanpassen van de HR-werkprocessen aan nieuwe regelgeving rondom pensioenen, en met de implementatie van een nieuw HRIS/Payroll systeem. HR-officer Natasja Janssen vertelt over Kyocera’s ervaring met Vroom.

 • Selectie E-HRM: gebruiksvriendelijk werkt beter

  PZinZ - 24/012/2015

  Iedere HR-manager streeft naar effectiviteit en tevredenheid. U wilt dat de medewerkers binnen uw organisatie prettig en accuraat kunnen werken. Zeker nu, want met de opkomst van E-HRM hebben medewerkers zelf een groter aandeel in het verwerken van de mutaties. Des te belangrijker is het dat het E-HRM systeem gebruiksvriendelijk is en voor u en uw medewerkers werkt.