Menu
Deel dit
sluit
Deel dit
0294 492 384

Blogs

 • HRM-software …In Huis, In service, BPO of SAAS?

  PZinZ - 17/03/2016

  Als u zich verdiept in HRM-software, krijgt u te maken met een complete IT-terminologie. En alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, gebruikt iedere leverancier weer andere naamgeving voor de termen. Weet u als HR-manager wat het allemaal betekent en waar u op moet letten bij een systeemselectie? IT mag een goede keuze nooit in

 • Check uw HR- en verzuimgegevens op privacy

  PZinZ - 17/03/2016

  Beveiliging van de door u geregistreerde medewerker gegevens vindt u hoogstwaarschijnlijk een ICT-aangelegenheid. Klopt dat? Dan heeft u niet helemaal gelijk. Vanaf 1 januari 2016 is de privacy en beveiliging van deze gegevens een werkgever verantwoordelijkheid. U riskeert zelfs een boete en/of claim als u een datalek heeft. Veel lekken ontstaan door slordig omgaan met

 • Selectie E-HRM: Gebruiksvriendelijk werkt beter

  PZinZ - 21/12/2015

  Iedere HR-manager streeft naar effectiviteit en tevredenheid. U wilt dat de medewerkers binnen uw organisatie prettig en accuraat kunnen werken. Zeker nu, want met de opkomst van E-HRM hebben medewerkers zelf een groter aandeel in het verwerken van de mutaties. Des te belangrijker is het dat het E-HRM systeem gebruiksvriendelijk is en voor u en uw medewerkers werkt.

 • Werkgelegenheid voor studenten en uitzendkrachten stijgt

  PZinZ - 02/10/2015

  Afgelopen jaar is er van verschillende bronnen veel nieuws gekomen omtrent tijdelijk werk en uitzendkrachten. De werkgelegenheid voor uitzendkrachten stijgt en dat is goed nieuws. Niet alleen voor uitzendkrachten, maar ook onder jongeren is de werkloosheid gedaald ten opzichte van vorig jaar. Met de nieuwe Wet Werk en Zekerheid is het voor sommige bedrijven gunstig om personeel via een uitzendbureau aan te nemen. Maar zijn uitzendkrachten ook goed voor de organisatie? Wij denken van wel!

 • Kennisoverdracht op de salarisadministratie bij KMN Kind & Co

  PZinZ - 22/06/2015

  KMN Kind & Co wilde de salarisadministratie intern brengen, maar had daarvoor nog te weinig expertise in huis. Vroom zorgde voor een interim Payroll consultant met de juiste kennis om het gat te dichten, en bood begeleiding op maat zodat de nieuwe interne salarisadministrateur een vliegende start kon maken. Tessa Kampers vertelt hoe Desiree Koolen van Vroom haar ondersteunde bij het eigen maken van haar nieuwe werkzaamheden.