Voor de opdrachtgever

PZinZ is u van dienst bij de invulling van zowel uw tijdelijke (bijv. vervanging bij ziekte, vakantie, het wegwerken van achterstanden of zwangerschapsverlof) of uw vaste vacatures. PZinZ bemiddelt alleen in P&O functies op ondersteunend, administratief gebied en functies tot maximaal HBO-niveau met twee jaar werkervaring. Te denken valt dan aan functies als HR Assistent, Medewerker Personeelszaken of junior Personeelsfunctionaris.

Uw en onze tijd is schaars, dat realiseren wij ons terdege. Toch vragen wij u, bij het geven van de opdracht, het hemd van het lijf. Het is voor ons van groot belang dat wij een goed beeld krijgen van uw organisatie, de afdeling, het team, de cultuur etc. om zo de juiste kandidaten te selecteren. Het aanbod van vacatures wordt steeds groter en hun keuze daarom divers. Hoe beter wij kandidaten informeren, hoe gemotiveerder de keuze wordt gemaakt.
Vanzelfsprekend willen wij graag persoonlijk met u en uw organisatie kennismaken. Indien dit tot de mogelijkheden behoort, heeft een bezoek onze voorkeur.

PZinZ werkt op basis van no-cure no-pay. Daarnaast behoren overeenkomsten op detacheringsbasis en op werving- & selectiebasis tot de mogelijkheden. Indien u tijdelijk een goede kandidaat in huis heeft gehaald via PZinZ en u wilt deze persoon graag voor uw organisatie behouden behoort dit, uiteraard in overleg met betrokkene, tot de mogelijkheden.